PVS i ny avtale med Espira

Espira sin logo

PVS har gleden av å annonsere nyinngått i avtale med barnehagekjeden Espira. Som en følge av dette, vil PVS også åpne kontorer i Sunnhordland og Haugesund, og på sikt dekke vikarbehov på Haugalandet, Bømlo og Stord, i tillegg til Østfold. Per dags dato har Espira 100 barnehager i Norge.

Fra og med januar 2019 vil Espira benytte bl.a. Pedagogisk VikarSentral AS som vikarleverandør ved behov for midlertidig arbeidskraft. PVS er kjent for å gjennomføre grundig kvalitetssikring, og tilby dyktige vikarer til akuttbehov i både kortere og lengre vikariater. Kunnskapsbarnehagen Espira sine kjerneverdier er Kompetent – Fleksibel – Ordentlig – Personlig. Verdiene er gode og lett forenelige med PVS sine verdier: Kvalitet – Kontinuitet – Tilgjengelighet – Engasjement. Espira legger vekt på forskningsbasert og fremtidsrettet drift av barnehager, og vi er stolte av å kunne bistå barnehagene med gode vikarer i tiden som kommer.

PVS er allerede i full gang med å rekruttere superhelter fra Østfold, Haugesund, Bømlo og Stord. Kjenner du noen som kunne egnet seg til en av verdens viktigste jobber som barnehagevikar? Tips dem om våre ledige stillinger. Her finner du også kontaktinformasjon til PVS Sunnhordland og PVS Haugesund. Har du ytterligere spørsmål, ta gjerne kontakt direkte med vårt hovedkontor PVS Bergen.

Vi gleder oss, og ser frem til et godt og spennende samarbeid fremover.

Invalid widget class Divider. Please make sure the widget has been activated in SiteOrigin Widgets.

Publisert i Aktuelt og tagget , , .