PVS Drammen
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-fre: 08:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

 

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
40 00 10 52

Send oss e-post:
drammen@pvs.no

Send oss sms:
468 31 390

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Drammen
Dr. Hansteins gate 9
3044 Drammen

Oss i Drammen

Ida Norita
HR-konsulent
Ida Norita har tidligere jobbet som både barnehageassistent, og som pedagogisk medarbeider for barn med spesielle behov på barneskole. Hun begynte i PVS i juni 2018, og er opptatt av at barna skal få en trygg og stabil skole- og barnehagehverdag. I tillegg er hun opptatt av gode kunderelasjoner og av å oppnå resultater.
Ida Norita har i tillegg 9 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, og er opprinnelig utdannet hotell- og restaurantkoordinator - som kommer godt med i arbeid, koordinering og kvalitetssikring av dyktige PVS-vikarer.
Mer
Pernille
HR-konsulent
Pernille har erfaring fra barnehage og har en bachelor i administrasjon og ledelse fra OsloMet, med spesialisering i HR: Hun er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø, at vikarene trives og at barnehagene skal være trygge på at de får gode vikarer.
Pernille har en bachelorgrad i administrasjon og ledelse fra OsloMet med spesialisering i HR og brukermedvirkning, og et årsstudium i HR og organisasjonsutvikling fra UiA. I løpet av studietiden har hun jobbet 5 1/2 år i butikk og har fått god erfaring innen kundebehandling. Hun har jobbet fulltid som vikar i barnehage etter studie og har fått erfare hvor viktig det er å se hvert enkelt barn og det å være en stabil voksen og en god rollemodell.
Mer