Møt vår kollega, Stine Bryn

Stine Bryn er avdelingsleder i PVS Agder. Hun startet reisen sin som avdelingsleder i PVS i august 2022. 

Stine blir beskrevet som en potet, og hennes daglige oppgaver varier mellom å være HR-konsulent og følge opp medarbeidere og kunder. I tillegg til den daglige kontakten med kunder og kandidater er også kontakt med nye og potensielle kunder og rekruttering av vikarer til skoler og barnehager blant hennes arbeidsoppgaver. 

Stine og hennes team prøver å fylle alle oppdrag som kommer fra kunder som har behov for personell. 

Givende arbeidsoppgaver 

Stine sier selv at hun liker å ha flere baller i luften, og at hverdagen hennes er variert. 

– Det trodde jeg ikke jeg kom til å like, men jeg liker det i PVS, fordi arbeidsoppgavene er så gøye, smiler Stine. 

Stine er sosialfaglig utdannet, og forteller at hun er veldig glad i samtalene hun får ha i jobben sin, hvor hun får være med å veilede kunder og medarbeidere. 

– Det å få være med på å se en endring hos våre medarbeidere er så fint! Om en samtale er positiv eller tøff, så er det spennende å være i det som skjer her og nå. Det samme gjelder kundene, jeg opplever at vi går inn med en felles agenda med forståelse for hverandre, forteller Stine. 

Stine jobber tett sammen med Line, som er HR-konsulent i PVS.  

– Jeg liker at jeg får være med på å trygge og hjelpe Line i hennes jobb, samtidig som jeg lærer så mye av henne, sier Stine entusiastisk. 

Stine forteller også at det er moro med salg, men at det mellommenneskelige er det kjekkeste med jobben.   

Samhold 

Stine mener at samholdet i PVS er det som gjør PVS til en unik arbeidsplass.  

– Jeg merket det med en gang jeg startet. Jeg ble tatt i mot med åpne armer og følte meg både velkommen og at de ønsket meg og min kompetanse, sier Stine. I tillegg er den korte veien til ledelsen noe av det beste i PVS. Vi har en flat struktur i PVS, og jeg gruer meg aldri til å ta en telefon til noen og føler meg alltid sett og tatt på alvor av Ørjan, Tom og Arild.  

Hun sier også at pedagogisk bemanning ligger hennes hjerte nært.  

PVS som arbeidsplass 

Avdelingslederen forteller at hun er veldig glad i jobben sin. 

– friheten i arbeidshverdagen hvor man kan styre dagene sine som man ønsker, er en tillitsbasert måte å jobbe på. Man får så mye eierskap til arbeidet og får lov til å vokse og kjenne på mestring, sier Stine entusiastisk. 

Vi spurte Stine hva det viktigste hun tar med seg fra tiden hennes i PVS.  

– Det at jeg får til veldig mye mer enn jeg trodde jeg kunne, når jeg har en leder som lar meg få lov til å være meg selv, med alle mine usikkerheter. Jeg blir aldri møtt med annet enn åpne armer. Jeg har aldri blitt ivaretatt på den måten jeg gjør her, svarer Stine. 

Å gjøre en forskjell 

 Stine forteller om den første veiledningssamtalen hun skulle ha med en vikar i PVS. Hun hadde i forkant lest notatene om vedkommende, og fikk en følelse av at det var skjedd noen misforståelser.  

Vedkommende turte å være sårbar i møtet med meg, og vi klarte å snu hele hans usikkerhet, og han gikk ut av møtet og følte at han var god på dette og at han var ønsket. De fikk løst opp i misforståelsene.  

– Nå er han en stjernevikar, som gjør en fantastisk jobb og han er veldig populær i barnehagene han jobber i. Det gjorde så inntrykk på meg da jeg så det var vanskelig for han, men så fikk vi avsluttet møtet med en god klem og en ny start, smiler Stine. 

Iskald hobby 

Det mange ikke vet om Stine, er at hun er en aktiv isbader og fridykker. Hun er frelst av isbading, og har en Ice Pod på verandaen, som hun sitter i hver dag.  

Når Stine ikke er på jobb, er hun enten på hytta, hjemme med familien og koser seg, ellers fridykker hun mye, og hun forteller at det tar mye tid.  

Hun har også en lidenskap for matlaging og oppskrifter, og tester ut ny mat sammen med familien. 

En god kollega 

Vi har spurt Stines nærmeste kollega, Line om hvordan Stine er som kollega.  Hun forteller at Stine er en leder som ikke tar seg selv for høytidelig. Hun er flink på å komme med tilbakemeldinger og motivere.  

– Arbeidshverdagen er ikke den samme uten Stine. Når hun er på jobb er det alltid hyggelig å være her. Som kollega er hun morsom, empatisk og tålmodig. Jeg er takknemlig for å ha henne som både leder og kollega, sier Line. 

  • Møt vår kollega, Stine Bryn

  • Vinner av PVS-fondet

    Tildeling av midler fra PVS-fondet høsten 2023

  • Hvordan er det å jobbe som vikar i PVS?

  • Hilde Krogh forteller hvordan PVS jobber med faglighet

Publisert i Aktuelt og tagget , , .