PVS Stavanger
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
930 94 300

Send oss e-post:
stavanger@pvs.no

Send oss sms:
922 23 950

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Stavanger
Verksgaten 54
4013 Stavanger

Oss i Stavanger

Inger Helen
Avdelingsleder

Inger Helen er opptatt av gode arbeidsmiljø og har stor fokus på å finne rett person til rett plass. Med flere års erfaring fra barnehage er hun opptatt av kartlegge hvert enkelt behov.

Inger Helen (I.H.) har studert økonomi og administrasjon i Stavanger, og arbeids- og organisasjonspsykologi i Bergen.
Mer
Anita
HR-konsulent

Anita har jobbet i PVS siden august 2017, og er opptatt av å finne frem til de beste løsningene for små og store. Hun motiveres av engasjerte vikarer, fornøyde kunder og god stemning. Hun jobber også 50 % som kommunikasjonsansvarlig i PVS sentralt.

Anita har utdannelse innen grafisk design, reklame og kommunikasjon, og har 5 års erfaring fra reklamebransjen. Hun er tidligere PVS-vikar og har jobbet som frivillig ved asylmottak. Der deltok hun med organisering og arrangering av en kreativ gruppe for barn og ungdom.
Mer
Emma
HR-konsulent

Emma er opptatt av å ta barn og unge på alvor. Hun har jobbet tett med både kunder og vikarer siden juni 2014, og jobber nå også 60 % som kommunikasjonsansvarlig i PVS sentralt. Hun er som regel tilgjengelig i PVS Stavanger på mandager og tirsdager.

Emma har masterutdanning i Organisasjon, Ledelse og Arbeid, og har jobbet som PVS-vikar i Oslo der hun gjorde en innsats i både barnehage, SFO og som lærervikar.
Mer
Nina
HR-konsulent

Nina har jobbet i PVS siden november 2012 og har erfaring som pedagogisk leder i barnehage. Hun har lang erfaring med booking av oppdrag og jobber nå i stor grad med kunde -og vikaroppfølging. Hun motiveres av engasjerte vikarer, fornøyde kunder og glade barn.

Nina er utdannet barnevernspedagog og har erfaring som ped.leder i barnehage og som miljøterapeut i barnebolig.
Mer
Asdis
HR-konsulent

Asdis er nyutdannet sosiolog med spesialisering i personalledelse. Hun er opptatt av å bidra til god bemanning i barnehager og skoler, gjennom gode rekutteringsprosesser og et godt samarbeid mellom kunder, vikarer og oss i PVS.

Asdis har jobbet som både vikar og assistent i barnehage, og har tatt videreutdannelse i flerkulturell pedagogikk. De siste tre årene har hun jobbet som selger på IKEA og møtt mange mennesker med ulike behov.
Mer
Petter
HR-konsulent
Petter har mastergrad i samfunnsgeografi med spesialisering innen samfunnsplanlegging fra Universitet i Oslo.
Har vært deltidsansatt som bookingmedarbeider i PVS siden januar 2017, og fulltidsansatt som HR-konsulent siden september 2020. Han strekker seg langt for å få til en ryddig og effektiv bemanningsprosess; både av hensyn til kunden og vikaren, og motiveres av et godt arbeidsmiljø og langsiktige mål.
Mer
Maren
HR-konsulent
Maren studerer arbeids- og organisasjonspsykologi, og har erfaring som vikar i barnehage. Hun er opptatt av å bidra med gode samarbeids- og rekrutteringsprosesser slik at både barnehager, skoler og vikarer er fornøyde. Motiveres av et godt arbeidsmiljø, positive mennesker og motiverte vikarer.
Maren har en bachelorgrad i psykologi, og fullfører masterutdanningen sin innen arbeids- og organisasjonspsykologi våren 2021.
Mer