PVS Stavanger
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
930 94 300

Send oss e-post:
stavanger@pvs.no

Send oss sms:
922 23 950

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Stavanger
Verksgaten 54
4013 Stavanger

Oss i Stavanger

Inger Helen
Teamleder

Inger Helen er opptatt av gode arbeidsmiljø og har stor fokus på å finne rett person til rett plass. Med flere års erfaring fra barnehage er hun opptatt av kartlegge hvert enkelt behov.

Inger Helen (I.H.) har studert økonomi og administrasjon i Stavanger, og arbeids- og organisasjonspsykologi i Bergen.
Mer
Anita
Booking- og markedsmedarbeider

Anita har jobbet i PVS siden august 2017, og er opptatt av å finne frem til de beste løsningene for små og store. Hun motiveres av engasjerte vikarer, fornøyde kunder og god stemning.

Anita har utdannelse innen grafisk design, reklame og kommunikasjon, og har 5 års erfaring fra reklamebransjen. Hun er tidligere PVS-vikar og har jobbet som frivillig ved asylmottak. Der deltok hun med organisering og arrangering av en kreativ gruppe for barn og ungdom.
Mer
Emma
Kunde- og personalkoordinator

Emma er opptatt av å ta barn og unge på alvor. Hun har jobbet tett med både kunder og vikarer siden juni 2014, og jobber nå også 60 % som kommunikasjonsansvarlig i PVS sentralt.

Emma har masterutdanning i Organisasjon, Ledelse og Arbeid, og har jobbet som PVS-vikar i Oslo der hun gjorde en innsats i både barnehage, SFO og som lærervikar.
Mer
Nina
Kunde- og personalkoordinator

Nina har jobbet i PVS siden november 2012 og har erfaring som pedagogisk leder i barnehage. Hun har lang erfaring med booking av oppdrag og jobber nå i stor grad med kunde -og vikaroppfølging. Hun motiveres av engasjerte vikarer, fornøyde kunder og glade barn.

Nina er utdannet barnevernspedagog og har erfaring som ped.leder i barnehage og som miljøterapeut i barnebolig.
Mer
Solfrid
Booking- og markedsmedarbeider

Solfrid er biologi- og geofaglærer, og er nyligste innslag på avdeling Stavanger. Hun er særlig opptatt av en god kommunikasjon mellom kunder, vikarer og administrasjonen, og brenner for å skape "Forberedte" vikarer med gode forutsetninger for å gjøre en god jobb.

Solfrid har tatt to bachelorgrader i naturfag i tillegg til PPU og er nå biologi- og geofaglærer. Det siste året har hun jobbet som lærervikar, undervist på Sonans og vært barnehageassistent for PVS.
Mer