PVS Stavanger
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
930 94 300

Send oss e-post:
stavanger@pvs.no

Send oss sms:
922 23 950

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Stavanger
Hillevågsveien 101
4016 Stavanger

Oss i Stavanger

Inger Helen
Avdelingsleder (foreldrepermisjon 2021)

Inger Helen er opptatt av gode arbeidsmiljø og har stor fokus på å finne rett person til rett plass. Med flere års erfaring fra barnehage er hun opptatt av kartlegge hvert enkelt behov.

Inger Helen (I.H.) har studert økonomi og administrasjon i Stavanger, og arbeids- og organisasjonspsykologi i Bergen.
Mer
Asdis
Avdelingsleder (vikariat)

Asdis er nyutdannet sosiolog med spesialisering i personalledelse. Hun er opptatt av å bidra til god bemanning i barnehager og skoler, gjennom gode rekutteringsprosesser og et godt samarbeid mellom kunder, vikarer og oss i PVS.

Asdis har jobbet som både vikar og assistent i barnehage, og har tatt videreutdannelse i flerkulturell pedagogikk. De siste tre årene har hun jobbet som selger på IKEA og møtt mange mennesker med ulike behov.
Mer
Anita
HR-konsulent (foreldrepermisjon 2021)

Anita har jobbet i PVS siden august 2017, og er opptatt av å finne frem til de beste løsningene for små og store. Hun motiveres av engasjerte vikarer, fornøyde kunder og god stemning. Hun jobber også 50 % som kommunikasjonsansvarlig i PVS sentralt.

Anita har utdannelse innen grafisk design, reklame og kommunikasjon, og har 5 års erfaring fra reklamebransjen. Hun er tidligere PVS-vikar og har jobbet som frivillig ved asylmottak. Der deltok hun med organisering og arrangering av en kreativ gruppe for barn og ungdom.
Mer
Nina
HR-konsulent

Nina har jobbet i PVS siden november 2012 og har erfaring som pedagogisk leder i barnehage. Hun har lang erfaring med booking av oppdrag og jobber nå i stor grad med kunde -og vikaroppfølging. Hun motiveres av engasjerte vikarer, fornøyde kunder og glade barn.

Nina er utdannet barnevernspedagog og har erfaring som ped.leder i barnehage og som miljøterapeut i barnebolig.
Mer
Emma
HR-konsulent (permisjon)

Emma er opptatt av å ta barn og unge på alvor. Hun har jobbet tett med både kunder og vikarer siden juni 2014, og jobber til vanlig 60 % som kommunikasjonsansvarlig i PVS sentralt. Mars 2021 tiltrådte hun stilling som kommunikasjonsansvarlig for hele Eterni Gruppen som PVS er en del av, og er derfor i permisjon fra sin PVS-stilling.

Emma har masterutdanning i Organisasjon, Ledelse og Arbeid, og har jobbet som PVS-vikar i Oslo der hun gjorde en innsats i både barnehage, SFO og som lærervikar.
Mer
Maren
HR-konsulent
Maren studerer arbeids- og organisasjonspsykologi, og har erfaring som vikar i barnehage. Hun er opptatt av å bidra med gode samarbeids- og rekrutteringsprosesser slik at både barnehager, skoler og vikarer er fornøyde. Motiveres av et godt arbeidsmiljø, positive mennesker og motiverte vikarer.
Maren har en bachelorgrad i psykologi, og fullfører masterutdanningen sin innen arbeids- og organisasjonspsykologi våren 2021.
Mer