PVS Oslo
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
23 89 64 18

Send oss e-post:
oslo@pvs.no

Send oss sms:
920 71 340

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Oslo
Innspurten 1
0663 Oslo

Oss i Oslo

Therese
Avdelingsleder Oslo og Akershus (perm 2022/2023)

Therese har jobbet i PVS siden 2015, og er førstehjelpsinstruktør. Hun er opptatt av at barn og unge har trygge omsorgspersoner rundt seg som kan være gode rollemodeller.

Therese har utdannelse fra Universistet i Oslo i kultur og kommunikasjon, og psykologi. Ved siden av studier har hun vært frivillig for Redd Barna og fulgt opp barn som er nylig bosatt i Norge. Hun jobber fremdeles som frivillig i Røde Kors ved siden av stilling som kunde- og personalkoordinator i PVS.
Mer
Tine
NK avdelingsleder
Tine begynte i PVS Oslo aug 2018. Hun er opptatt av en god rekrutteringsprosess som ivaretar både personalet og kunder.
Tine har en bachelorgrad i HR og Personalledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo, med spesialisering i rekruttering og endringsleldelse.
Mer
Christine
HR-konsulent

Christine har jobbet som assistent m/utvidet ansvar i barnehage i fem år, og brenner for de minste barna og for at de skal få trygge voksne rundt seg.

De siste årene har hun jobbet som leder innen resepsjon og cafe. Hun er utdannet fotballtrener og har trent alt fra treåringer og helt opp til 2. divisjon.
Mer
Benedicte
HR-konsulent (perm 2022/2023)

Benedicte brenner for at barns helse blir ivaretatt og at de får en best mulig start på livet. Hun har tidligere vært vikar i barnehage og trivdes veldig godt med det. Hun er opptatt av at vikarene i PVS skal få samme positive oppelvelse som hun hadde.

Benedicte har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse ved Høyskolen i Kristiania og et årsstudium i Reielivsledelse fra INN.
Mer
Anna Linnea
HR-konsulent
Anna er veldig opptatt av inkludering i skole og barnehage, og har jobbet som PVS-vikar i ca 3 år.
Hun har bachelorgrad i sosiologi, og skrev bacheloroppgave om integrering i barnehage. Hun har jobbet som assistent i barnehage gjennom PVS fra 2019-2021. Hun er veldig opptatt av å sende trygge voksne ut i skoler og barnehager, for å sikre barn en god hverdag.
Mer
William
HR-konsulent
William har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse fra Høgskolen i Innlandet, har erfaring som vikar i barnehage og brenner for å rekruttere de beste vikarene for kundene våre.
William var med å lage et nytt onboardingsprogram for Sparebank 1 Gudbrandsdalen. Han har også jobbet deltid som vikar i barnehage før studiene og har fått erfare hvor viktig det er å se hvert enkelt barn og det å være en stabil voksen og god rollemodell. Han er veldig opptatt av at alle barn skal bli sett og tatt på alvor og hun brenner for å rekruttere de beste vikarene for våre kunder
Mer
Amanda
HR-konsulent
Amanda har en bachelorgrad i HR, organisasjonspsykologi og ledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har tidigere jobbet som støttekontakt for barn, og har en stor interesse for at barn og unge skal ha en trygg og fin oppvekst.
Mer
Vilde
HR-konsulent
Vilde har en bachelor i pedagogikk, og erfaring som HR-koordinator på vårt hovedkontor i Bergen.
Vilde har god forståelse for hva som kreves for å tilrettelegge for både trivsel og læring i barnehager og skoler. Bachelorgrad i pedagogikk fra Universitetet i Bergen.
Mer