PVS Oslo
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
23 89 64 18

Send oss e-post:
oslo@pvs.no

Send oss sms:
920 71 340

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Oslo
Innspurten 1
0663 Oslo

Oss i Oslo

Therese
Avdelingsleder Oslo og Akershus

Therese har jobbet i PVS siden 2015, og er førstehjelpsinstruktør. Hun er opptatt av at barn og unge har trygge omsorgspersoner rundt seg som kan være gode rollemodeller.

Therese har utdannelse fra Universistet i Oslo i kultur og kommunikasjon, og psykologi. Ved siden av studier har hun vært frivillig for Redd Barna og fulgt opp barn som er nylig bosatt i Norge. Hun jobber fremdeles som frivillig i Røde Kors ved siden av stilling som kunde- og personalkoordinator i PVS.
Mer
Christine
HR-konsulent

Christine har jobbet som assistent m/utvidet ansvar i barnehage i fem år, og brenner for de minste barna og for at de skal få trygge voksne rundt seg.

De siste årene har hun jobbet som leder innen resepsjon og cafe. Hun er utdannet fotballtrener og har trent alt fra treåringer og helt opp til 2. divisjon.
Mer
Benedicte
HR-konsulent

Benedicte brenner for at barns helse blir ivaretatt og at de får en best mulig start på livet. Hun har tidligere vært vikar i barnehage og trivdes veldig godt med det. Hun er opptatt av at vikarene i PVS skal få samme positive oppelvelse som hun hadde.

Benedicte har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse ved Høyskolen i Kristiania og et årsstudium i Reielivsledelse fra INN.
Mer
Louise
HR-konsulent
Louise har en bachelorgrad i HR og personalleldelse fra Høyskolen Kristiania. De siste 6 årene har Louise selv jobbet som vikar på barneskole, miljøassistent for utviklingshemmede og som butikkmedarbeider ved siden av studier.
For øyeblikket utvider hun kompetansen sin med enda en bachelor i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse. Hun er spesielt opptatt av at alle barn skal bli sett, respektert og hørt av voksne.
Mer
Anna
HR-konsulent
Mer
Marthine
HR-konsulent
Mer