PVS Oslo
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
23 89 64 18

Send oss e-post:
oslo@pvs.no

Send oss sms:
920 71 340

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Oslo
Innspurten 1.
0663 Oslo

Oss i Oslo

Christian
Områdeleder
Christian er områdeleder for PVS Østlandet. Han har jobbet som lærervikar på diverse skoler i Oslo, og ass. styrer i fem barnehager.
Han har tatt lærerutdannelse på HIOA, og etterutdannet seg med organisasjon og ledelse på NKI. Tidligere har han hatt andre mellomlederstillinger innenfor hotell og service. Christian startet i PVS Oslo i 2012 og stortrives.
Mer
Therese
Avdelingsleder Oslo og Akershus (svangerskapspermisjon)

Therese har jobbet i PVS siden 2015, og er førstehjelpsinstruktør. Hun er opptatt av at barn og unge har trygge omsorgspersoner rundt seg som kan være gode rollemodeller.

Therese har utdannelse fra Universistet i Oslo i kultur og kommunikasjon, og psykologi. Ved siden av studier har hun vært frivillig for Redd Barna og fulgt opp barn som er nylig bosatt i Norge. Hun jobber fremdeles som frivillig i Røde Kors ved siden av stilling som kunde- og personalkoordinator i PVS.
Mer
Cecilie
Avdelingsleder Oslo og Akershus (vikariat)

Cecilie er opptatt av å skape et trygt og omsorgsfult miljø til barn og unge som er tilrettelagt for læring og utvikling

Cecilie har en mastergrad i HR, i tillegg til en bachelorgrad i psykologi og sosiologi. Hun har jobbet som assistent i barnehage, frivillig leksehjelp og som studentassistent til universitetselever.
Mer
Christine
HR-konsulent

Christine har jobbet som assistent m/utvidet ansvar i barnehage i fem år, og brenner for de minste barna og for at de skal få trygge voksne rundt seg.

De siste årene har hun jobbet som leder innen resepsjon og cafe. Hun er utdannet fotballtrener og har trent alt fra treåringer og helt opp til 2. divisjon.
Mer
Tine
HR-konsulent (svangerskapspermisjon)

Tine begynte i PVS Oslo aug 2018. Hun er opptatt av en god rekrutteringsprosess som ivaretar både personalet og kunder.

Tine har en bachelorgrad i HR og Personalledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo, med spesialisering i rekruttering og endringsleldelse.
Mer
Richart
HR-konsulent

Richart har jobbet fire år i skole og barnehage som PVS-vikar i Tromsø, og ønsker å gi ansatte en like god opplevelse som han selv hadde.

Richart har jobbet fire år i skole og barnehage som PVS-vikar i Tromsø, og ønsker å gi ansatte en like god opplevelse som han selv hadde.
Mer
Thea
HR-konsulent

Thea har flere års erfaring som vikar i barnehage, og vet hva som kreves for å være en god vikar. For Thea er det viktig at alle barn blir sett og ivaretatt, og at barnehagen er et sted hvor barn opplever trygghet, omsorg og får muligheten til å utfolde seg.

Thea har en bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, hvor hun også har jobbet i salgs- og rekrutteringsavdelingen, og kommunikasjonsavdelingen.
Mer
Benedicte
HR-konsulent

Benedicte brenner for at barns helse blir ivaretatt og at de får en best mulig start på livet. Hun har tidligere vært vikar i barnehage og trivdes veldig godt med det. Hun er opptatt av at vikarene i PVS skal få samme positive oppelvelse som hun hadde.

Benedicte har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse ved Høyskolen i Kristiania og et årsstudium i Reielivsledelse fra INN.
Mer