PVS Oslo
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
23 89 64 18

Send oss e-post:
oslo@pvs.no

Send oss sms:
920 71 340

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Oslo
Ryensvingen 7
0680 Oslo

Christian
Områdeleder
Christian er områdeleder for PVS Østlandet. Han har jobbet som lærervikar på diverse skoler i Oslo, og ass. styrer i fem barnehager.
Han har tatt lærerutdannelse på HIOA, og etterutdannet seg med organisasjon og ledelse på NKI. Tidligere har han hatt andre mellomlederstillinger innenfor hotell og service. Christian startet i PVS Oslo i 2012 og stortrives.
Mer
Stine
Teamleder Oslo

Stine har selv erfaring som PVS-vikar, og har i tillegg jobbet som frivillig lærer på en skole i Kenya. Hun er svært opptatt av barn og unges trivsel, og hun sitter også som i styret i PVS som de ansattes represent

Stine har en bachelorgrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra UiB, med spesialpedagogikk som valgfag. Stine har jobbet som turntrener for barn i alderen 2-17 år i 13 år, og gjør fortsatt dette på kveldstid. Permisjon 18/19.
Mer
Therese
Kunde- og personalkoordinator

Therese har jobbet i PVS siden 2015, og er førstehjelpsinstruktør. Hun er opptatt av at barn og unge har trygge omsorgspersoner rundt seg som kan være gode rollemodeller.

Therese har utdannelse fra Universistet i Oslo i kultur og kommunikasjon, og psykologi. Ved siden av studier har hun vært frivillig for Redd Barna og fulgt opp barn som er nylig bosatt i Norge. Hun jobber fremdeles som frivillig i Røde Kors ved siden av stilling som kunde- og personalkoordinator i PVS.
Mer
Marie
Booking- og markedsmedarbeider

Marie har alltid vært opprikitg interessert i barn og unge. Hun har selv erfaring som vikar i både skole og barnehage, samt jobbet som frivillig på et barnehjem i Thailand.

Marie ble ferdig med en bachelor i organisasjon og ledelse på Høgskolen i Lillehammer våren 2016.
Mer
Camilla
Booking- og markedsmedarbeider

Camilla startet som PVS-vikar i Oslo før hun ble rekruttert til administrasjonen i 2017. Hun vet hva det innebærer å være en dyktig PVS-vikar!

Christine
Booking- og markedsmedarbeider

Christine har jobbet som assistent m/utvidet ansvar i barnehage i fem år, og brenner for de minste barna og for at de skal få trygge voksne rundt seg.

De siste årene har hun jobbet som leder innen resepsjon og cafe. Hun er utdannet fotballtrener og har trent alt fra treåringer og helt opp til 2. divisjon.
Mer
Tine
Booking- og markedsmedarbeider

Tine begynte i PVS Oslo aug 2018. Hun er opptatt av en god rekrutteringsprosess som ivaretar både personalet og kunder.

Tine har en bachelorgrad i HR og Personalledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo, med spesialisering i rekruttering og endringsleldelse.
Mer
Frederick
Booking- og markedsmedarbeider

Frederick har en bachelorgrad i pedagogikk fra Høgskolen i Innlandet. Han brenner for mellommenneskelige relasjoner, spesielt mellom barn.

I tillegg til bachelorgrad i pedagogikk, har Frederick også utveklset i Australia ved University of Wollongong hvor han tok ulike psykologifag. Frederick har tidligere jobbet i skole i Oslo samt på ulike institusjoner i Bærum kommune og ved Dikemark sykehus. Frederick har interessert seg for tilpasset opplæring og se hvert enkelt barn individuelt.
Mer