PVS Oslo
Åpningstider

Besøk oss på kontoret
Man-tor: 07:00 - 16:00
Fre: 07:00 - 15:00

Ring oss
Man-fre: 06:30 - 23:00
Søn: 16:00 - 23:00

Kontakt oss

Ring oss på telefon:
23 89 64 18

Send oss e-post:
oslo@pvs.no

Besøk oss

Vår adresse er:
PVS Oslo
Brynsveien 5
0667 Oslo

Christian
Områdeleder
Christian er områdeleder for PVS Østlandet. Han har jobbet som lærervikar på diverse skoler i Oslo, og ass. styrer i fem barnehager.
Han har tatt lærerutdannelse på HIOA, og etterutdannet seg med organisasjon og ledelse på NKI. Tidligere har han hatt andre mellomlederstillinger innenfor hotell og service. Christian startet i PVS Oslo i 2012 og stortrives.
Mer
Stine
Teamleder Oslo

Stine har selv erfaring som PVS-vikar, og har i tillegg jobbet som frivillig lærer på en skole i Kenya. Hun er svært opptatt av barn og unges trivsel, og hun sitter også som i styret i PVS som de ansattes represent

Stine har en bachelorgrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra UiB, med spesialpedagogikk som valgfag. Stine har jobbet som turn-trener for barn i alderen 2-17 år i 13 år, og gjør fortsatt dette på kveldstid.
Mer
Therese
Kunde- og personalkoordinator

Therese har jobbet i PVS siden 2015, og er førstehjelpsinstruktør. Hun er opptatt av at barn og unge har trygge omsorgspersoner rundt seg som kan være gode rollemodeller.

Therese har utdannelse fra Universistet i Oslo i kultur og kommunikasjon, og psykologi. Ved siden av studier har hun vært frivillig for Redd Barna og fulgt opp barn som er nylig bosatt i Norge. Hun jobber fremdeles som frivillig i Røde Kors ved siden av stilling som kunde- og personalkoordinator i PVS.
Mer
Marie
Booking- og markedsmedarbeider

Marie har alltid vært opprikitg interessert i barn og unge. Hun har selv erfaring som vikar i både skole og barnehage, samt jobbet som frivillig på et barnehjem i Thailand.

Marie ble ferdig med en bachelor i organisasjon og ledelse på Høgskolen i Lillehammer våren 2016.
Mer
Merete
Booking- og markedsmedarbeider

Merete har 4 års erfaring fra barnehage og trives veldig godt med barn og unge.

Merete har en bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo. Merete jobber som trener i sprangridning på kveldstid der hun underviser både barn og voksne.
Mer
Camilla
Booking- og markedsmedarbeider

Camilla startet som PVS-vikar i Oslo før hun ble rekruttert til administrasjonen i 2017. Hun vet hva det innebærer å være en dyktig PVS-vikar!

Mer
Martine
Booking- og markedsmedarbeider

Martine startet i PVS i 2018. Hun har tidligere jobbet som skoleassistent og har erfaring barn med spesielle behov.

Martine har en bachelorgrad i psykologi fra Universitetet i Oslo. Hun interesserer seg særlig for arbeid med barn og unge.
Mer