dine muligheter
Vi ønsker at du som ansatt hos oss skal oppleve tiden din i PVS som positiv og utviklende for deg. PVS skal ikke bare være et sted for å tjene penger, det skal også være et sted for personlig og faglig utvikling - et sted DU kan vokse.

Personlig utvikling: Ved å være vikar møter du mange ulike arbeidsplasser, ulike arbeidsmiljøer og ulike kolleger. Du vil ved å "være ny" på flere arbeidssteder utvikle en unik evne til å tilpasse deg nye rutiner, oppgaver og kunder. En vikar blir innleid av kunden fordi det er travelt og hektisk - nettopp fordi de mangler folk. Derfor vil dine dager i stor grad være krevende og utfordrende. Det er ingen hemmelighet. Dette er en praksis som vil utvikle deg som person og arbeidstaker. Denne erfaringen vil du kunne ta med deg videre inn i fremtidige arbeid, og det vil kunne gjøre deg til en enda mer attraktiv arbeidssøker. Dette er en utvikling ingen studier eller fast arbeidssted vil kunne gi deg.

Faglig utvikling: Du vil som vikar hos oss få tilbud om assistentkurs eller kurs som er rettet mot lærere. I tillegg kan du få veiledning og støtte av administrasjonen i hverdagen dersom du trenger det. Kommer du innom vårt kontor eller ringer oss så vil vi alltid kunne hjelpe deg på veien med tips om hvordan å løse dine oppgaver eller møte barn og kunder.

Møter du din fremtidige arbeidplass gjennom oss? Ja, kanskje møter du din fremtidige arbeidsgiver som vikar hos oss. Mange av våre vikarer får fast jobb hos kunder de møter hos oss. Det synes vi er helt supert. Det er ikke uvanlig at du hører at faste ansatte hos kundene våre sier at "de startet som PVS-vikar". Så er du på jakt etter fast jobb er det genialt å være vikar, nettopp fordi at du kan prøve ut flere arbeidsplasser og kjenne på hvor du trives hen. Det er ikke en selvfølge at man vil trives på en arbeidsplass man aldri har jobbet på før. Det er mye som skal klaffe, både arbeidsmiljø, oppgaver, kolleger, leder osv. Bruk PVS til å bli kjent med arbeidplassen FØR du søker jobb der. Da er sjansen større for at du lykkes i jobben din og får en arbeidsplass som du kan trives og vokse videre i.
PVS ønsker å løfte deg i den tiden vi har gleden av å ha deg hos oss. Gjør du en god jobb vil vi med glede stille som referanse når du skal søke nye jobber.
Velkommen som vikar!