Vi trenger flere som vil jobbe med superheltene i Tromsø og Oslo/Akershus

Som ansatt i PVS-administrasjonen står du overfor en viktig oppgave.

Sammen med resten av teamet skal du strebe etter å finne dyktige mennesker. Ikke hvilke som helst dyktige mennesker, men mennesker som er dyktige i samhold med barn. Mennesker som ser hver enkelt og som likevel mestrer å ha overblikk og øyne i nakken. Mennesker som enten har god fagkompetanse og som evner å formidle engasjement og spre kunnskap til barn og ungdommer, - eller mennesker med empati, mye kjærlighet å gi, og glede å dele med vår neste generasjon.

Som ansatt i PVS skal du lære deg mange mennesker å kjenne. Hvilke kvaliteter er det behov for? Hvor passer denne personen inn? Hvem passer inn på dette arbeidsstedet? Hva er du som kunde på utkikk etter, og hva kan det hende du egentlig trenger? I tillegg innebærer det arbeidsgiveransvar, oppfølging, kvalitetssikring, og kunde-/vikarservice.

Enten vi får en desperat telefon på morgenkvisten eller får meldt inn et komplisert behov fremover i tid som skolen/barnehagen sliter med å dekke selv, så trenger vi deg. Vi trenger flere dyktige booking- og markedsmedarbeidere. Flere mennesker som forstår hvilke utfordringer man opplever som ansatt og leder i barnehage og skole, hva en samlingsstund er, hva inspeksjon, rammeplan og tilpasset opplæring innebærer.

Når telefonen ringer skal vi møte et behov som ikke må undervurderes. PVS-vikaren skal trå til når det trengs som mest - som en superhelt som kalles inn. At PVS-vikaren kommer akkurat denne dagene kan være avgjørende for hvorvidt det pedagogisk opplegget lar seg gjennomføre, om det blir noe av piknik-turen i sjøkanten som ungene hadde gledet seg sånn til, om lille Truls får trøst når han snubler fordi det var mange nok øyne og plass på et fang.

Kjenner du noen som er klar for utfordringen?

Se ledige stillinger i PVS Oslo her.

Se ledig stilling i PVS Tromsø her.

Les mer om PVS og våre verdier her.

Liten gutt i superheltkostyme
Publisert i Aktuelt.