Test: Barne-og ungdomsarbeider: Nettskole – Cursus

BESKRIVELSE

 

Bli en enda mer attraktiv arbeidstaker og få den lønnen du fortjener!

Vi ønsker deg velkommen til en inspirerende nettskole i Barne-og ungdomsarbeid. Her vil du oppleve at temaene er motiverende og praksisnære og du vil bli stimulert til å være ansvarlig for egen læring. Kurset er delt i 20 bolker med oppgaver, tekster og spennende linker. Oppgavene rettes av gode og erfarne lærere som gir deg konkret og personlig faglig veiledning. Kursets varighet bestemmer du selv, men det er vanlig å beregne et halvt år. Kurset er eksamensrettet, du melder deg selv opp som privatist for å gjennomføre eksamen.

Inspirerende og praksisnær nettkskole som gir deg god faglig ballast. Her blir du motivert og gleder deg over å lære. Morsomme eksempler, relevante artikler og spennende oppgaver fører deg fram til eksamen! Du vil møte lærere som gir deg personlig og god oppfølging.

Du bestemmer

Nettskolen er bygget opp med 20 bolker, der du selv bestemmer hvordan du vil jobbe. Det er lagt opp til 15 innleveringer i løpet av kurset. Oppgavene vil bli rettet av en lærer og du vil bli godt fulgt opp i løpet av kurset.

Pensum

Kurset er bygget på Cappelen Damms Vekstserie som består av 3 bøker. Yrkesutøvelse, Kommunikasjon og Samhandling og Helsefremmende Arbeid. Det har kommet nye utgaver av bøkene denne sommeren, men det går også fint å bruke «gammel» versjon som kan kjøpes brukt. Se info: 

INFORMASJON

 

Sted:

Nettstudier. Du kan studere der du vil, når du vil!

Forkunnskaper:

Du trenger ingen forkunnskaper, men for å bli fagarbeider må disse kriteriene være på plass:

  • Til sammen 5 års relevant praksis. Barnehage, SFO, ungdomsklubb osv.
  • Bestått teoretisk fagprøve. (Som dette kurset hjelper deg til)
  • Bestått praktisk fagprøve. (En dag) Prøven består av å gjennomføre et pedagogisk opplegg sammen med barn/ungdom og kan gjennomføres på eget valgt arbeidssted.

Les mer her i vår informasjonsflyer, eller her hos UDIR om Godkjenning av praksis i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Varighet:

En bolk blir publisert hver uke i 20 uker.

Målgruppe:

De som jobber med barn eller ungdom som mangler den teoretiske, tverrfaglige eksamen.

 

Publisert i Kurs.