PVSmentor – leksehjelp på nett

PVSmentor er en nettbasert tjeneste som ble skapt av en imponerende dugnadsånd i en tid der leksehjelp trengtes sårt. Lærere og lærerstudenter i PVS stilte seg til disposisjon og ga av sin tid, helt gratis. Vi setter umåtelig stor pris på alle som har bidratt til dugnaden. Tilbakemeldingene, fra både mentorer og de som har benyttet seg av tjenesten, har bare vært positive.

Ved gjenåpning av skoler, grunnet utbrudd av Covid-19, ønsker vi fortsatt å tilby leksehjelp til alle elever i grunnskole, videregående og foreldre. Vi vil daglig arbeide for å utvikle tjenesten, kvaliteten på produktet og brukeropplevelsen. For å kunne gjøre dette, og betale våre dyktige mentorer, må vi ta betalt for tjenestene.

I den utviklingsfasen vi nå går inn i, vil vi tilby svært lave priser for våre tjenester. På den måten ønsker vi at flest mulig kan være med å bidra til at løsningen blir best mulig, og alle innspill til forbedringer tas imot med stor takk. Har du forslag til forbedringer på tjenestene så send en e-post til support@pvsmentor.no.

Alle våre mentorer er ansatte i PVS, og er dermed kvalitetssikret og har politiattest for arbeid i skole og barnehage.
Med PVSmentor ønsker vi å bidra til at lekser blir forstått og gjort. Våre mentorer vil ikke som en start sende en fasit på
spørsmål fra brukeren, men hjelpe brukeren til med å finne løsningen selv, gjennom veiledning som gir brukeren
en forståelse og mestringsfølelse på spørsmålet som er stilt.

Få leksehjelp av en mentor i dag ved å trykke på knappen under 😀


Publisert i Aktuelt.