Barne- og ungdomsarbeider

Dato:
20/08/2018Bli en enda mer attraktiv arbeidstaker og få den lønnen du fortjener!

Vi ønsker deg velkommen til en inspirerende nettskole i Barne-og ungdomsarbeid. Her vil du oppleve at temaene er motiverende og praksisnære og du vil bli stimulert til å være ansvarlig for egen læring. Kurset er delt i 20 bolker med oppgaver, tekster og spennende linker. Oppgavene rettes av gode og erfarne lærere som gir deg konkret og personlig faglig veiledning. Kursets varighet bestemmer du selv, men det er vanlig å beregne et halvt år. Kurset er eksamensrettet, du melder deg selv opp som privatist for å gjennomføre eksamen.

Inspirerende og praksisnær nettkskole som gir deg god faglig ballast. Her blir du motivert og gleder deg over å lære. Morsomme eksempler, relevante artikler og spennende oppgaver fører deg fram til eksamen! Du vil møte lærere som gir deg personlig og god oppfølging.

Du bestemmer

Nettskolen er bygget opp med 20 bolker, der du selv bestemmer hvordan du vil jobbe. Det er lagt opp til 15 innleveringer i løpet av kurset. Oppgavene vil bli rettet av en lærer og du vil bli godt fulgt opp i løpet av kurset.

Pensum

Kurset er bygget på Cappelen Damms Vekstserie som består av 3 bøker. Yrkesutøvelse, Kommunikasjon og Samhandling og Helsefremmende Arbeid. Det har kommet nye utgaver av bøkene denne sommeren, men det går også fint å bruke «gammel» versjon som kan kjøpes brukt. Se info: https://www.cappelendammundervisning.no/verk/vekst-136816

Få støtte til kurset!

Kurset er Lånekassegodkjent og du kan også søke støtte fra fagforeningen. For å sende inn søknad til lånekassen klikk her. På skjermbilde trykker du på «Gå til søknaden»

Fagforbundet kan du lese mer om her

Supre kursholdere!

«Mona og Bibbi tryller frem interessen for faget, og når man tror det ikke er mulig å lære mer, greier de faktisk å hente ytterligere kunnskap frem. De har en unik pedagogisk fremgangsmåte som oppleves inspirerende, utviklende og smidig.»

– Eva Granum

Les mer her


Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper, men for å bli fagarbeider må disse kriteriene være på plass:

  • Til sammen 5 års relevant praksis. Barnehage, SFO, ungdomsklubb osv.
  • Bestått teoretisk fagprøve. (Som dette kurset hjelper deg til)
  • Bestått praktisk fagprøve. (En dag) Prøven består av å gjennomføre et pedagogisk opplegg sammen med barn/ungdom og kan gjennomføres på eget valgt arbeidssted.

Les her fra UDIR om Godkjenning av praksis i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Varighet

En bolk blir publisert hver uke i 20 uker.

Målgruppe

De som jobber med barn eller ungdom som mangler den teoretiske, tverrfaglige eksamen.


Instruktører

Bibbi Sælthun – Cursus

Bibbi Sælthun har en master i pedagogikk. Hun er flink til å knytte teori og praksis sammen,og elsker faget sitt. Hun begeistrer!

Inspirerende og morsomme kursholdere, høyt utdannede lærere som har gjennomført over 50 tilsvarende kurs med gode resultater.
Følger deg trygt opp mot eksamen.

 

 


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.