SMS-problemer skal være LØST fre 18/10

Fredag 18.10.2019 kl 13:30: Vår telefonoperatør melder om at problemet er løst. Skulle du som kunde/medarbeidere ikke lykkes i å få kontakt med oss via sms, ber vi om at dere gir beskjed til oss snarest. Dersom vi ikke har svart innen ca. 10 minutter på meldinger som haster, ikke nøl med å ringe oss straks. Vi holder som vanlig åpent til kl 23:00.

Torsdag 17.10.2019 kl 20:15: Vi beklager å måtte melde at vi frykter vi har problemer med å motta sms fra enkelte mottakere igjen. Teknikere hos vår nye telefonoperatør jobber med saken, og vi vil fortløpende holde denne siden oppdatert. I mellomtiden, vennligst ta kontakt via e-post, tlf eller e-bestilling.


Onsdag 25.09.2019: Vi har nå fått bekreftet fra vår telefonoperatør at problemer med sms i går nå skal være løst. Alt skal fungere som normalt fra og med onsdag morgen. Dersom du har sendt sms du ikke har fått svar på enda, ikke nøl med å kontakte oss/send på ny.

Tirsdag 24.09.2019: I går kveld og i dag har vi i PVS hatt problemer med å motta sms fra enkelte. Det virker som de fleste kommunale numre i eksempelvis Bergen kommer igjennom, men vi har ikke fullstendig oversikt over hvem vi mottar sms fra og ikke. Dersom vi ikke svarer på sms innen ti minutter, ber vi deg ringe eller sende e-post til avdelingen din direkte. Vi og vår telefonoperatør jobber på spreng for å fikse problemet.

Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

Saken oppdateres fortløpende.

Publisert i Aktuelt, Nyhetsbrev.