Ny lønnsdato og revidert personalhåndbok 2020

faksimile av forsiden til personalhåndbok for 2020, med bilde av en blond barnehagegutt som leker i skogen med andre barn og en PVS-vikar

Fra og med januar 2020 vil utbetaling av lønn fremskyndes ca. 2 uker sammenlignet med 2019. Ny dato for lønnsutbetaling for utleide medarbeidere i Pedagogisk VikarSentral blir derfor etterskuddsvis den 15. hver måned, istedenfor siste virkedag i måneden.

Bakgrunnen for denne endringen er tilbakemeldinger fra våre utleide medarbeidere. Hver vår sender vi ut en intern medarbeiderundersøkelse for å lære mer om hva vi gjør bra, og hva som kan bli bedre. Flere ansatte ønsket bl.a. tidligere utbetaling av lønn. Vi håper derfor dette er en hyggelig nyhet for mange av dere!

Husk at for å få utbetalt lønn til avtalt tid, må du være flittig med timeregistreringen. Dersom du har timer i arbeidskalenderen din som du ikke har godkjent, kan du risikere at lønnen blir stoppet og det vil forsinke utbetalingen. Jo tidligere, jo bedre:)

Passord for åpning av lønnsslipp vil fremdeles være de siste fem sifrene i kontonummeret ditt.

Endringen er oppdatert i Personalhåndboken for 2020. Denne vil du finne tilgjengelig på "Delte filer og dokumenter" på din PVS-profil fra nyttår.

 

Med ønske om en fin jul og godt nytt år!

Hilsen oss i PVS

 

PS: Trykk her for å se flere resultater fra årets medarbeiderundersøkelse.

Publisert i Nyhetsbrev.