GRATULERER!

Vi gratulerer vårens vinnere av PVS-fondet!

Vi i PVS ønsker å bidra til å gi barn det lille ekstra i hverdagen. Derfor deler vi ut opptil 25.000 kr fra PVS-fondet en gang i halvåret. I vår var det tilsynsordning i videregående skole (TIV) ved Stend VGS i Bergen og Dynekilen barnehage i Oslo som fikk tildelt midler.

Dynekilen barnehage har plass til 141 barn og flere av barna har flyktningbakgrunn. Mange av barna i barnehagen har derfor behov for særskilt språkarbeid og innsats rundt styrking av språket. 62% av barna i barnehagen er minoritetsspråklige og det er et stort behov for spennende bøker og verktøy som gjør barna interessert i å lære språket. De ønsket støtte for å kjøpe inn faktabøker, billedbøker og ipad for å forsterke språkarbeidet og har derfor fått tildelt 13.000 kr for dette formålet.

Tilsynsordning i videregående skole (TIV) ved Stend VGS får 12 000 kr til sosial aktivitetstur. På TIV går det 24 elever som har ulike utfordringer i forhold til sin utviklingshemming, både psykisk og fysisk. Å være i fysisk aktivitet er en helsegevinst som bidrar til mer overskudd og energi. TIV søkte om midler til en overnattingstur utenfor skolearenaen hvor elevene kan oppleve nye ting sammen med sine skolekamerater. Det vil være en tur som inneholder mye fysisk aktivitet og samhold med fokus på det sosiale. PVS Bergen besøkte TIV og overrakte diplom, samt fotballer og frisbeer til turen. Det var en livlig og kjekk gjeng som møtte oss. Vi håper midlene kommer godt med 🙂 PVS ønsker dere en riktig GOD TUR!

Vi håper PVS-fondet bidrar med gode verdier og fine opplevelser til barn rundt i hele landet, og oppfordrer alle kvalifiserte lesere til å søke om støtte innen fristen 1. desember 2017. Psst! Kreativitet og engasjement i søknaden kan lønne seg. Utvelgelseskriteriene baserer seg på kvalitet, begrunnelse, formålet og antall barn og unge som får nytte av midlene. Det tas en uavhengig avgjørelse i utdelingen, og det har således ingen betydning hvorvidt søkeren har relasjon til Pedagogisk VikarSentral fra tidligere eller ikke. Les mer og søk gjennom søknadsskjema på våre nettsider HER: https://pvs.no/kunde/pvs-fondet/

Vi ser frem til en ny runde med spennende søknader til gode formål! PVS ønsker dere alle en riktig god sommer så lenge, og lykke til med oppstart av nytt skole- og barnehageår!

Bilde av PVS-diplom for tildeling av kr 12 000 til Stend vgs

Gratulerer!

Bilde av bygget hvor Dynekilen barnehage holder til.

Dynekilen barnehage

Bilde av elevene ved Stend vgs, samt en ansatt, som holder frem en fotball med PVS-logo og diplom for tildeling av midler.

Elever ved Stend vgs

Publisert i Aktuelt, Fondet.