Alternativ juleavslutning 2020

Fem mennesker holder og tenner hverandres stjerneskudd. Mørkt bilde, nesten kun hendene synes.

2020 viste seg å bli et annerledes år. Vanligvis ville vi arrangert juleavslutninger i både Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand på denne tiden. Dessverre blir det verken forsvarlig eller trygt å samles denne gangen. Samtidig har vi lyst til å gjøre noe hyggelig!

På vegne av våre herlige medarbeidere vil vi donere et beløp til et godt formål, i hver av de fire byene. Gjennom et lite, forhåndsbestemt utvalg, vil PVS-ansatte i hver enkelt by stemme frem hvem de ønsker vi skal støtte. Vi annonserer hvem midlene går til én gang i uken frem til jul, og åpner dermed én luke i uken hvor vi annonserer hvem som får midler – så følg med på sidene våre!

en hånd holder opp et stjerneskudd
1. luke – uke 48
STAVANGER
* STINE SOFIES STIFTELSE * KR 4000 *
en hånd holder opp et stjerneskudd
2. luke – uke 49
KRISTIANSAND
* SYKEHUSKLOVNENE * KR 2000 *
en hånd holder opp et stjerneskudd
3. luke – uke 50
TRONDHEIM
* BARNEKREFTFORENINGEN * KR 2000 *
en hånd holder opp et stjerneskudd
4. luke – uke 51
BERGEN
* DRÅPEN I HAVET * KR 5000 *

Vi synes selvfølgelig det er fryktelig trist å ikke kunne arrangere noe sosialt med våre utleide medarbeidere, men vi håper dette kan spre litt glede på alternativt vis. Riktig god jul til dere alle sammen! Vi sees i et nytt og bedre 2021!

PS! Visste du at PVS deler ut kr 30 000 kr to ganger i året? Årets «julekalender» og alternativ til juleavslutning har ingenting med PVS-fondet å gjøre. For å lese mer om fondet, og hvordan å søke, trykk her. Frist 1. desember og 1. juni – hvert år 🙂

Publisert i Aktuelt og tagget , .